Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2021 14:45 - Изненадайте вашите малчугани, запишете ги на детски лагер*
Автор: luckykids Категория: Други   
Прочетен: 1184 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.04.2021 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Незабравими са спомените от детството, когато са изпълнени с игри и забава. А първите приятелства често са най-истинските в живота. Подобни емоции много от нас свързват с летните лагери. Зарадвайте и вашето дете като му дадете възможността да е сред природата, в компанията на свои връстници.

Международният езиков лагер в Банско предлага отлични условия за малчуганите. - https://www.luckykids.bg/detski-lager/ Природните дадености, уютът на комплекса и квалифицираните преподаватели са перфектното съчетание на почивка с полезни занимания.

Лагерът по английски език ЛъкиКидс е предназначен за деца на възраст между 5 и 14 години. Участниците не е необходимо да владеят езика на определено ниво. Единствената препоръка се отнася за най-малките – от пет до седем години, които е желателно да са с придружител, за да се адаптират по-лесно към средата.


image

През 2021 г. чуждоезиковият лагер в Банско ще функционира от 20 юни до 5 септември. Участниците имат две опции – да прекарат едноседмична почивка или да останат в комплекса за 14 дни. Организаторите гарантират, че предвидената програма е разнообразна и изцяло съобразена с възрастта на децата.

Целият престой на малчуганите е сред луксозната обстановка на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Комплексът разполага с перфектна хотелска част с изискани ресторанти, модерен спа център, оборудвани зали за обучение, обезопасени детски кътове и още много екстри, за да се почувстват децата като у дома си.

Дневният режим включва пет хранения в един от хотелските ресторанти “Ле Бистро”. Здравословното меню е съобразено с възрастта на участниците в лагера. При необходимост може да е отговаря на индивидуални изисквания като алергии, непоносимост към дадена храна или специални хранителни режими.

Обучителната програма по време на ваканцията в планината е дело на квалифицирания екип от преподаватели по английски език. Момичетата и момчетата от лагера ще имат възможност да разработват различни проекти, чиято цел е да натрупат не само граматически знания, но и познания в други области от социалния и природния свят.

В ЛъкиКидс съчетанието на игри и разнообразни занимания е задължително. По този начин децата едновременно се забавляват и се учат да прилагат езиковите си знания в различна среда и ситуации. Целта на професионалните учители е учениците да постигнат по-висока адаптивност. Застъпени са два образователни блока с продължителност от по 80 минути като между тях има 20-минутно междучасие. 4-часовите дневно лекционни и граматически упражнения се осъществяват в модерно оборудвани кабинети, които разполагат с компютри и интерактивна дъска.

Освен английския език малчуганите научават много за природата и екологията, трупат технически умения и опит за поведение в обществото, отношенията в социума. Няма да е детски лагер, ако престоят им не е съпътстван с приключения, игри и забавления. Предвидени са скаутски преживявания, разходки, спортни активности и обучителни занимания сред природата. Не по-малко атрактивни за малките палавници са водните екстри в спа центъра на хотела.


image


Единствените био басейни в планинския курорт се намират в Лъки Банско СПА & Релакс. Иновативна е технологията, с която водното пространство се почиства, за да се гарантира сигурността на гостите. А за безопасността на децата в комплекса се грижат спасители и аниматори.
 

image

Лагерната програма включва много научни и арт занимания, които са съобразени с заложбите на участниците в ЛъкиКидс. Момчетата и момичетата могат да избират как да направят пълноценна почивката си с ролеви игри, езда, колоездене, танци, рисуване, готварство, йога, кино, преходи, пикници, пейнтбол.

image

За участниците в лагера организаторите осигуряват транспорт от София до Банско и обратно. Децата, разбира се, може да бъдат доведени и взети от ЛъкиКидс и от своите родители. Апартхотелът в Банско е предпочитано място за семейни почивки.

Паралелно с децата, майките и татковците могат да изберат релаксираща ваканция и за себе си. В комплекса се предлагат разнообразни възстановителни програми за отслабване, антистрес и разкрасяване.


*Препоръчан материал от партньор на Blog.bg



Тагове:   LuckyKids,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckykids
Категория: Други
Прочетен: 24830
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930